*

Normaalien maihinnousu "Normaalien joukossa normaalina olossa elo on unelma loputon. Silloinhan tätä voi sietää, mutta mistäpä tietää mikä huomenna normaalia on?" - jarkko martikainen

Onko mua fiilattu linssiin?

Puolustan paljon humanitääristä maahanmuuttoa ja olen edelleenkin sen puolella. Kuitenkin, lehtien etusivuja selaillessa tulee väistämättä semmoinen olo, että kintuilleni on kustu. Jok´ikinen raiskaus ja ryösty tuntuu olevan "ulkomaalaistaustaisen" käsialaa. Mitä hittoo? Teitä perkeleitäkö minä olen maineenikin uhalla puolustanut?

Eikö pakolaisia valitessa ja turvapaikkoja myöntäessä sitten ihan oikeasti osata karsia pois näitä rikoksen tekijöitä vai ajaako jokin näitä ihmisiä tekemään rikoksia Suomeen tulon jälkeen? Jos niin mikä? Onko houkutus liian suuri kun ketään ulkomaalaistaustaisia ei koskaan tuomita mistään rasismin pelossa vai onko integroituminen suomalaiseen kulttuuriin epäonnistunut? Eikö raha riitä? Kuitenkin meistä kantasuomalaisista tulonsiirtojen saajista suurin osa tyytyy siihen mitä saa eikä lähde ryöstelemään pikkukipareita. Onko näin, että koska länsimaalainen nainen ei kulje hunnussa on hän automaattisesti kehno nainen ja häntä voi kohdella miten haluaa?

Tokihan täytyy myös ymmärtää miten propaganda toimii. Ei suurin osa maahanmuuttajista ole rikollisia ja oikein mukavasti on katukuvaan alkanut ilmestyä myös pieniä lapsia äitineen ja vanhuksia, joille siis oikeasti turvapaikan suonkin.

Silti alkaa hieman surettaa kun joka kerta ikävästä uutisesta lukiessa lyö itsensä kanssa vetoa ja pettyy. Oli kuin olikin taas raiskaus ulkomaalaisen tekemää. Tosin kirvesmurhat ovat edelleen alkoholisoituneiden suomalaismiesten tekemiä, pedofiliaskandaalit keski-ikäisten mielenvikaisten ja kidutukset häiriintyneen nuorison käsialaa. Puukotuksista vastaavat suomalaisnaiset. Täytyyhän joku tasapaino sentään säilyttää.

Huoh.. Tämäkö on lähimmäisen rakkauven palakka? Naivi, idealisti ja hyväuskoinen hölmö. Onko mua sahattu silmään?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Käyttäjän saary kuva
Saara Pasanen

#1 Näinhän se on sekin Pekka. Juuri taisi olla uutisissa, että vain pieni osa seksuaalirikoksista koskaan selvitetään ja uskon, että ne mitkä menevät poliisille asti ovat vain jäävuoren huippu.

Toisaalta en soisi yhtäkään ulkomaalaistaustaisen tekemää rikosta (en tietysti kenenkään tekemää) koska se nyt lievästi sanottuna vesittää tätä koko humanitäärisen touhun mainetta.

Pätmän (nimimerkki)

Sinua on huijattu, muroihisi on kustu ja kokkosi on poltettu.
Näin on.

VilleR (nimimerkki)

Kyllä sinä Saara hyvä alat olla jäljillä...Tieto lisää tuskaa. Ainakin joskus. Yritä kuitenkin pitää elämässäsi rakentava ja positiivinen asenne. Kaikesta huolimatta :)

Qman (nimimerkki)

joo on sua fiilattu linssiin. Hoivavietti tekee naisista hiukan hölmöjä näissä asioissa ja varsinkin se ettei nyt vaan tulisi rasistin leimaa.Hädässä olevaa ihmistä on aina autettava, kukin(maa) resurssiensa mukaan. Suurin osa hädässä olevista ihmisistä on juuri naisia, niin siellä somaliassa kuin muissakin islamistivaltioissa. Muutos2011 on heittänyt ilmaan naiskiintiön maahanmuuttopolitiikkaan. linkki aiheeseen on tässä:

http://muutos2011.fi/cms/index.php?limitstart=5

tyhmä (nimimerkki)

Sinua on sumutettu. Siikala yrittää jatkaa samalla ideologisella faktat kieltävällä linjalla julistamalla kovaan ääneen omaa tietämättömyyttään.

Esim. paljon puhutut raiskaukset:

"Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen mukaan vuoden 2008 rikostilastojen raiskauksista 16 prosentissa epäiltynä oli maahanmuuttaja. Luku on suuri, sillä vuonna 2008 Suomen väestöstä maahanmuuttajia oli 2,7 prosenttia."

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/100807-miksi-ulkom...

Olet, Saara, oikeilla jäljillä miettiessäsi syitä mm. edellä mainittuun. Maailmassa on kulttuureita, joissa ihmisarvo, erityisesti naisten, ei ole suuressa arvossa. Tulijoiden kansalaisuuksien välillä on suuria tilastollisia eroja.

Sakari Lehtonen (nimimerkki)

Kauniina kesäpäivänä Helsingissä vaimoni kanssa estimme kolme ryöstöä menemällä väliin. Neljä somalia järjestelmällisesti ryösti nuoriapareja ja yksinäisiä. Soitimme hälytysnumeroon ja kesti n. puolituntia poliisin saapumiseen. Ihmettelimme hidasta tulemista johon vastauksena saimme -ei niitä kuitenkaan saada kiinni -juoksevat kuitenkin karkuun ja Metron suojaan.

Naapurini nuorimies on ryöstetty mamujen toimesta ja lukemattomia muitakin. Näitä rikoksia ei ole koskaan tilastoitu. Jos kaikki tilastoitaisiin niin vielä rumemmalta näyttäisi.

Minä olen niin kyllästynyt näihin somaleihin ja vastaaviin maahantunkeutujiin. Puolestani saisivat heittää mereen pallo jalassa. Somalit ja muut rupusakit eivät tuo meille mitään hyvää vaan aidosti pilaavat kotimaamme SUOMEN. Miksi Vihreät, RKP ja Vasemmistoliitto etunenässä haluavat afrikkalaistaa maamme, en ymmärrä?

Trapetsi (nimimerkki)

Jos rahoitat moista turvpaikkashoppailua, niin kyllä sinua on viilattu linssiin.

Minä lakkasin maksamasta ja samapa tuo, kun muut maksavat.

Jälkikasvu ( toinen heistä lekuri) on ulkomailla ja itse jäin töistä pois ja duunaan vain isännän kanssa pientä perhebisnestä, joten verojakaan siitä ei juuri mene.

Hyvää maksuhalukkutta vai kaikille linssiin viilatuille.

tyhmä (nimimerkki)

Koska yhteen viestiin voi täällä laittaa vain yhden linkin joutumatta ennakkotarkastukseen, niin laitetaan lisää vakuutta puheilleni:

"Ulkomaalaisten osuus seksirikoksiin epäillyistä koko maassa on ollut 2000-luvulla noin viidennes. Helsingissä seksirikoksen tekijäksi on 2000-luvulla epäilty ulkomaalaistaustaista keskimäärin joka kolmannella kerralla. Viime vuonna epäillyistä 36 prosenttia tulee muualta kuin Suomesta."

http://yle.fi/poliisitv/raportit.php?sivu=raportti...

Mm. Euroopan raiskaustilastojen kärkeen surullisessa mielessä ponkaisseessa Ruotsissa tilanne on täysin samansuuntainen. Ruotsidemokraatit selvitti tuomioiden perusteella asiaa vastikään ja tietyt kansalaisuudet nousivat esiin, mutta ei niistä sen enempää "kiihottamisen" pelossa. Jokainen kuitenkin arvaa, mistä puolen maailmaa ja minkä alaisesta kulttuuripiiristä räikeimmät yliedustukset tulivat. Norjan Oslossa raiskaukset olivat jo taannoin 100 %:sti (kirjaimellisesti!) ulkomaalaislähtöistä käsialaa. Google auttaa, jos jollain on uskomisongelmia. Tämä US:n systeemi on ärsyttävä, kun ei pysty laittamaan viesteihin kunnolla linkkejä lähteeksi.

Gagarin (nimimerkki)

Yksi syy ulkomaalaistaustaisten tilastollista osuutta suurempaan lukumäärään raiskauksien tekijöinä on siinä, että suomalaiset naiset edelleenkin lähtevät herkemmin (varsinkin pikku chardoneessa) tummahipiäisten matkaan. Ne kun ovat niin ihania! Ylivertaisesti suurin osa raiskauksista kun on sellaisia tapauksia, joissa uhri ja tekijä ovat illanvieton tai muunlaisen lyhyen tapaamisen jälkeen yhdessä ja sulassa sovussa keskenään poistuneet jonnekin. Perussuomalaiselle tallaajalle tulee sellaisia otollisia tilaisuuksia suhteessa vähemmän. Siksi suomalaissyntyisten osuus raiskausten tekijöistä on vain 84%!

pertti heinonen (nimimerkki)

Olet oikeassa sinua on kustu silmään ja "isolla ruutalla". Suosittelen tutustumaan
Ruotsalaisen Ruotsidemokraatit, puolueen tekemään raiskaustilastoon vuodelta 2009. Se löytyy Hommafoorumilta.
Norjassa raiskaustilastot ovat vieläkin synkempiä.
Siellä lähes kaikki raiskaajat ovat joko ensimmäisen tai toisen polven mamuja.

Janne (nimimerkki)

Onko sitten Pekka Siikala niin että on järkevää päästää/haalia/houkutella tänne porukkaa joka kuuluu tähän rikoksille alttiiseen ihmisryhmään?

Janne (nimimerkki)

Saaralle linkki suhteellisen kiihkottomaan blogiin. http://professorinajatuksia.blogspot.com/2010/09/m...

tyhmä (nimimerkki)

En tiedä, viittaako tuo savolaisuus asuinpaikkaan, mutta jos, niin silloin ongelmat eivät näy niin konkreettisena käytännön elämässä kuten esim. pääkaupunkiseudulla, jonne merkittävin osa turvapaikanhakijoista pian suuntaa. Toki, jos on saanut lottovoittona tämän nykyajan rikkauden ja ihanaa erilaisuutta tuovan turvapaikanhakijoiden majoituskeskukseen kuntaansa, niin tilanne voi olla Itä-Suomessakin paikoitellen.... jännittävän suuren maailman tuntuinen.

"Ulkomaalaistaustaisten tekemät väkivaltarikokset ovat yleisiä Helsingissä. He ovat selvästi yliedustettuina poliisin tilastoissa.

2000-luvulla poliisin tietoon tulleista raiskauksista yli 40 prosentissa epäilty on ollut ulkomaalaistaustainen. Ryöstöissä sekä kiristyksissä osuus on lähes kolmasosa."

http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Maahanmuuttaja...

Lienee turha sanoakaan, että ulkomaalaisten suhteellinen väestöosuus ei ole lähelläkään näitä lukuja ja että ulkomaalaisten joukossa on ihan tavallisia länsimaiset arvot jakavia ongelmattomia ryhmiä. Se tarkoittaa, että tiettyjen ryhmien, joista en tarkemmin tänä ajatusrikollisuuden aikakautena ääneen sano, yliedustus on pahimmillaan monikymmenkertainen verrattuna suomalaiseen.

Kannattaa siis monikultturistien miettiä, minkä hinnan olette ideologiastanne valmiit maksamaan? Tässä vieläpä puhutaan inhimillisistä kärsimyksistä, hinnasta, jota ei rahalla voi valitettavasti korvata, eikä kyseisen ideologisen, käytännössä kulttuurirelativismin, rahallisista kustannuksista. Eipä silti, jälkimmäisetkin ovat järkyttävät suomalaisten kannalta.

Mutta ongelmahan häviää pian sillä, että näitä tietoja ei ymmärtääkseni enää kerätä. Eli kun ei ole tietoa moisista ikävistä asioista, niin kaikkihan on ihan hyvin. Eikös vain?

Käyttäjän wonterghem kuva
Freddy Van Wonterghem

7#
#Jos sinä raiskaat, niin kaikki etusivut ja nettilehdet vetävät siitä jättiotsikot tyyliin ”Maahanmuutajapoliitikko raiskasi”#

Niinpä en olekaan Vihreä Ugandalaistaustainen musta kunnallispoliitikko, jonka rikoksista vaiennetaan molemmilla kielillä.

Toisaalta minusta ei uutisoida maahanmuuttajana vaan Kotkalaisena ja perussuomalaisena poliitikkona.

# Ulkomaalaistaustaisen tekemä raiskaus, tai edes epäily siitä, yltää aina etusivulle.# Ei pidä paikkansa.

#Kaikista porukoista löytyy.# Totta.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

"Mitä hittoo? Teitä perkeleitäkö minä olen maineenikin uhalla puolustanut?"

Et ole maineesi uhalla. Ei Suomessa mainettaan menetä humanitäärisen maahanmuuton puolustamisella, vaan sen kritisoimisella.

Heikki (nimimerkki)

Siikala

Suomen romaneilla on ollut kymmeniä vuosia mahdollisuus käydä ilmaiseksi kouluja aina yliopistoon asti. Tästä huolimatta he kuuluvat edelleen keskimäärin alhaisempaan tuloluokkaan.

Ei riitä, että rikollisuutta selitetään sosiaallisella asemalla vaan myös sosiaallinen asema pitää selittää.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Pekka Siikala (kommentti 14): "ilman muuta maahanmuuttajat tekevät enemmän rikoksia kuin kantaväestö. Mutta tilanne muuttu ratkaisevasti, kun verrataan samoja sosiaaliryhmiä keskenään."

Ei tuolla ole merkitystä, koska rikoksen uhria tuskin kiinnostaa tekijän sosiaalinen status.

"Suhteellisesti eniten Suomessa rikoksia tekevät peruskoulun käyneet nuoret miehet."

Jotain lähdeviitettä tai muuta perustelua tuolle väitteelle kaipaisin.

Rivikansalainen (nimimerkki)

Jos näitä hädänalaisia pakolaisia tulisi sijoittaa kotimaansa ulkopuolelle, miksi ehdoin tahdoin heidät sijoitetaan totaalisen erilaiseen kulttuuri-ilmastoon toiselle puolelle maapalloa? Miksei heitä sijoiteta kotimaansa lähialuille, joissa vallitsee samankaltainen kulttuuri, ja Suomi sitten tukisi tätä sijoittamista näissä maissa? Esim. afrikkalaismiehelle skandinaavisen naisen katsekontakti merkitsee eri seikkaa, kun nainen ehkä on tarkoittanut, saatika julkisessa liikennevälineessä viereen istuminen. Ratkaisuksi tarjotaan, että kantaväestön tulee muuttaa käyttäytymistään, mutta maahamme saapuvilta ei vaadita minkäänlaista paikallisen kulttuurin ja tapojen omaksumista, johon kuuluu mm. koskemattomuuden kunnioittaminen.

tyhmä (nimimerkki)

"Entä paljonko oli tuomittuja? Se taitaa olla oleellisempi asia kuin paljonko on epäiltyjä."

Luotan Suomen poliisin, syyttäjänvirastoon ja oikeuslaitokseen edelleen vielä hitusen, joten eiköhän tuomittuja ole suurin piirtein samassa suhteessa epäiltyihin kuin yleensäkin. Tarkastelkaamme malliksi Ruotsia, jossa maahanmuutto on jatkunut pidempään, jossa yhteiskunta tarjoaa vieläkin enemmän tukea turvapaikanhakijoissa ja jossa "äärioikeistolaisen" puolueen mainoksia eivät edes tv-kanavat tai lehdet suostu esittämään. Ei siksi, että siellä viranomaiset saisivat kerätä enemmän dataa, vaan siksi, että Ruotsidemokraatit sitä kovalla työllä kuitenkin keräsivät oikeuden tuomioista:

"Ruotsin raiskausfrekvenssi on Euroopan korkein ja koko maailmassa Ruotsi on vähemmän mairittelevalla kakkostilalla."

"Samalla on noussut myös naisten kokema ei-seksuaalinen
väkivalta."

Näköjään Ruotsissakin on siikaloita: "Koska kriitikot ovat torjuneet BRÅn raporttien tulokset osin argumentilla että raportit ovat muutaman
vuoden vanhoja eivätkä sano nykytilanteesta mitään, osin argumentilla että ne käsittelevät vain ilmoitettuja eivätkä tuomittuja rikoksentekijöitä, Ruotsidemokraatit pyysivät kaikki aikuisen uhrin käräoikeustuomiot joissa haaste johti tuomioon 2009 ja joissa päätös on raiskaus."

"Ryhmä ulkomailla syntyneet kästti 14 prosenttia Ruotsin väestöstä. Tarkastetut raiskaustuomiot vuodelta 2009 osoittavat yliedustuksen siten että niinkin suuri osuus kuin 48 % raiskaajista olivat syntyneet ulkomailla."

"Norjassa tutkimukset ovat osoittaneet että ulkoeuroppalaiset siirtolaiset tekivät kaikki ylläköllä tehdy raiskaukset pääkaupungissa Oslossa, mutta että yliedustus vaihtele voimakkaasti eri siirtolaisryhmillä ja että suurin yliedustus on siirtolaisilla Afrikasta ja Lähi-idästä. Tri. Patrice Huerre, Pariisin
vetoomustuomioistuimen psykiatri, osoitti tutkimuksessaan lisääntyvistä joukkoraiskauksista että 52 % tekijöistä tuli Maghreb-maista/Pohjois-Afrikasta ja 20 % Saharan eteläpuolisesta Afrikasta."

http://hommaforum.org/index.php?action=dlattach;to...

Siitä vain pureskelemaan. Suomi seuraa perässä kaikilla mittareilla. Eli, Saara, sinua on tosiaan höynäytetty.

Qman (nimimerkki)

14. ”Suhteellisesti eniten Suomessa rikoksia tekevät peruskoulun käyneet nuoret miehet.”

Eiköhän tähän ryhmään kuulu liki 100% suomalaisista nuorista miehistä? No Mannet nyt ei taida ihan kaikki olla peruskoulunsa pättäneitä?

Janne (nimimerkki)

Pekka

Edustatkin nykyisin ryhmää jonka yhtenä johtoajatuksena on rajat auki. Lisäksi ryhmäsi on ollut hallitusvastuussa aikana jolloin rajat on avattu myös yhteiskunnalle ja yksilöille haitallisen populan tänne tulla. Lisäksi ryhmäsi hengenheimolaisorganisaatiot ovat taistelleet päät märkänä ettei tätä rikollista ainesta saada rajojemme ulkopuolle sitten millään ilveellä. Joten mitätäpä tuumaat kun yhden nykyisestä menosta enenevissä määrin kärsivän ryhmän edustaja ilmaisee huolensa ja pettymyksensä vallitsevaan kehitykseen? Ai niin sinä vähättelet ja selität.

Se mitä kommentissa 15 kirjoitin ei ole Saaran blogin aiheeseen liitymätön toinen juttu vaan se onkin se juttu.

Sakari Lehtonen (nimimerkki)

Aiheen ulkopuolelta,

Pekka Siikala, olet aktiivinen kommentoimaan muiden blogeja mutta et anna muiden kommentoida omiasi. Eikö kantti kestä? Ymmärräthän vastavuoroisuuden periaatteen ja hyvät tavat. Olet hyvä kirjoittaja ja aikaisemmin kirjoituksiasi oli ilo lukea mutta viimeaikaiset blogisi tihkuvat vihaa ja heität varovaisesti sanoen lokaa muiden niskaan. Ei kovinkaan tyylikästä.

Uula (nimimerkki)

Siikala TOIVOO että mamujen rikollisuus johtuisi heidän sosiaalisesta viitekehyksestään, siitä että he ovat taloudellisesti heikompia. Tämä on pohjimmiltaan marxilainen selitys: "Olin niin nälkäinen että oli pakko varastaa leipä/myydä huumeita/raiskata".
Totuuden kannssa tällaisella toiveajattelulla ei ole mitään tekemistä.

Eiväthän tilastojen tekijät tietenkään ole aivan niin avuttomia kuin Siikala uskoo - tottakai tilastoissa esitetään faktoja vasta sen jälkeen kun lukuja on verrattu viiteryhmiin ja yhdenvertaistettu taloudellisiin, koulutuksellisiin jne taustoihin.

Ja silti tuo rikollisuus näyttää siinä olevan aika lailla yliedustettu.

"Av tabellen framgår att de utrikes födda har särskilt höga överrisker när det
gäller allvarliga brott som dödligt våld, våldtäkt och rån. Bland de utrikes
födda är det ungefär fyra gånger vanligare att vara registrerad för ett sådant
brott än vad det är bland dem som är födda i Sverige av två svenskfödda
föräldrar. Även när det gäller butiksstölder har de utrikes födda höga överrisker.
”Invandrares barn” har högre överrisker än de utrikes födda i typiska
ungdomsbrott.
Mot denna bakgrund har Brå gjort en så kallad standardisering av materialet
med avseende på kön, ålder, utbildning och förvärvsinkomst. Detta är
faktorer som vi från tidigare forskning vet samvarierar med risken för
brottslighet. Standardiseringen innebär att vi genom en statistisk beräkning
”likställt” de olika grupperna när det gäller dessa faktorer. Alla grupper får
med denna beräkning en lika stor andel män, de får samma andel yngre
osv. När det gäller kön, ålder, utbildning och förvärvsinkomst har därmed
övriga grupper fått en ”profil” som är jämförbar med den profil som gruppen
svenskfödda med svenskfödda föräldrar har.
Tabell 10 visar att de utrikes föddas överrisk minskar från 2,5 till 2,1
när hänsyn tas till gruppens kön, ålder, inkomst och utbildning. Även överrisken i gruppen som är född i Sverige av två utrikes födda föräldrar minskar påtagligt, från 2,0 till 1,5."
http://www.bra.se/extra/measurepoint/?module_insta...

Suomeksi: Kyllä, maahanmuuttajataustaiset tekevät enemmän rikoksia kuin keskivertokansalainen.

Ai miksikö?

Siihen ei tilastotiede vastaa. Mitä sanoo Marx ja Siikala?

tyhmä (nimimerkki)

"Esim. afrikkalaismiehelle skandinaavisen naisen katsekontakti merkitsee eri seikkaa"

Totta. Siitä on tehty tutkimuksiakin käyttäytymistieteissä, jotka paljastavat, että eri kulttuureissa on merkittäviä eroja siinä, miten naisen katse tulkitaan.

Toinen olennainen juttu on erään uskonnon tavallista enemmän, uskontoihin yleensä verrattuna, vinksahtanut suhde seksuaalisuuteen. Siinä uskonnossa suhtaudutaan miehiin siten, että heillä ei oleteta tai odoteta olevan mitään impulssikontrollia naisten suhteen, joten asia on ratkaistu verhoamalla naiset katseilta pois vaatteilla ja elinpiirin rajoittamisella siten, että naiset eivät pääse kanssakäymiseen vieraiden miesten kanssa.

Tämän ratkaisun ongelma on ihmisen perusluonnon lisäksi myös se, että kun moiseen systeemiin totutettu mies joutuu toisella tavalla toimivaan systeemiin, niin häneltä ei välttämättä löydykään sitä riittävää impulssikontrollia, kun hän ei ole sitä joutunut ikinä harjoittamaan. Kun siihen vielä lisää sen, että tämä uskonto ei pidä naisia tasa-arvoisina eli ihan täysinäisinä, itsenäisinä ja päätösvaltaisina ihmisinä, niin loppu onkin luettavissa tilastoista.

Tomas (nimimerkki)

#14:"Mutta tilanne muuttu ratkaisevasti, kun verrataan samoja sosiaaliryhmiä keskenään."

Pekka on lähtökohtaisesti oikeassa asian suhteen. Joitakin eroja on eri kansallisuuksien ajautumisessa rikolliselle tielle, mutta peruspointti pitää silti - Nokian insinöörejä tuskin raiskaustilastoissa paljon esiintyy, olivatpa he mistä tahansa kotoisin.

Suomessa valitettavasti on ensin odotettu että tulee ongelmia, vasta sen jälkeen yritetään paikata niitä. Kyseessä on maahanmuuttopolitiikan lähes tulkoon täydellisestä epäonnistumisesta sen suhteen miten maahanmuuttajat on saatu integroitua yhteiskuntaan, että siinä miten poliitisesti on maahanmuutto kansalle perusteltu. Maahanmuuttopolitiikan kritisointi on aiheellista. Monet eivät kuitenkaan näytä kykenevän erottamaan täällä asuvien maahanmuuttajien vastustamista maahanmuuttopolitiikan vastustamisesta.

S A (nimimerkki)

# 23 (...ja Suomi sitten tukisi tätä sijoittamista näissä maissa?)

Suomen valtio tukee suoraan esim. Somaliaa eri yhdistysten kautta; koulutusta, terveydenhoitoa, naisten asemen parantamista, monisektori apuna, mehiläisten hoitoa, sos.turva ja -palveluita.

2008 388.116 e
2009 503.339 e
2010 272.705 e
2011 193.386 e (? mahd.uudet anomukset +)

tyhmä (nimimerkki)

Saaralle vielä sen verran, että tiedän tunteen. Itse olin pitkään kaiken humaanisuuden kannalla ja kannatin maahanmuuton lisäämistä, kunnes tutustuin aiheeseen! Nyt olen kaiken humaanisuuden kannalla vieläkin enemmän ja siksi vastustan jyrkästi tätä monikulttuurisuushulluutta, joka on oikeasti vain ihmisarvoa polkevaa kulttuurirelativismia. Nykyisen kaltainen maahanmuutto on kulttuurirelativismin väline, oikea ihmisyyttä polkeva työkalu.

Tutki itsekin asiaa. Selvitä seurauksia, ja jos edelleen huomaat, että tällaisesta maahanmuutosta syntyy inhimillistä hyvää, niin ei siinä sitten mitään. Luulen kuitenkin, että niin ei käy. Tarvitaan vain uskallusta avoimesti tutkia asiaa ja hyväksyä sen, että maailma ei välttämättä toimi niin kuin on joskus toivonut.

Rivikansalainen (nimimerkki)

#31

Tarkoitin, että nyt valtion kassasta siirretään suoraa rahaa Demlan, Pakolaisapu ry:n, SPR:n ja sen tuhannen muun yhdistyksen ja järjestön pyörittämiseen, kun murto-osalla siitä rahasta saataisiin moninkertainen hyöty lähialueille sijoittamisena. Halusit varmaan tahallaan ymmärtää väärin? On pöyristyttävää, kuinka moni kotimaassamme "työllistyy" maahanmuuttobisneksen pyörittämisellä ja kaikki on "ilmaista", koska varat tulee yhteiskunnan "taikaseinästä"!

S A (nimimerkki)

# 14

Aivan totta mitä kerrot. Avustuksia jaetaan myös Suomessa toimiville yhdistyksille maahanmuuttobisneksen pyörittämiseen. Tuo on selvä asia. Avustusmäärät olisi hyvä tietää.
Kirjoituksellani yritin kuitenkin kertoa sitä, että miksi ylipäätään Somaliasta on tänne hyväksyttävää muuttotulvaa, kun eri avustuskohteita on tuettu ja tuetaan edelleenkin paikanpäälle. Kustannustaso siellä on huomattavasti alhaisempi Suomen tasoon nähden, joten avustusmääriä on pidettävä jokseenkin suurina. Osa kansalaisista ottaa kuitenkin avut vastaan kotimaassaan !

Ei pitäisi olla tuolta päin lainkaan hyväksyttävää humanitääristä muuttoa.

Jk (nimimerkki)

Niin, ehkä sinäkin josain vaiheessa heräät nuorennaisen naiviudesta.
Väistämätön tosiaasia on koko euroopassa jokaikisessä massa johon on otettu paljon sosiaalisinperustein maahanmuuttajia ovat raiskausrikokset räjähtäneet huiman nousuun.
Ruotsissa 70% raiskauksista tekevät ulkomaalaiset/maahanmuuttajat, ka montakos prosenttia heitä on maassa?
Jyväskylä nyt lienee naiselle nykypäivänä kaita aika turvallinen paikka vielä, mutta tulehan vantaalle.
Täällä on määrättyjä oaikkoja mihin ei valkoisen naisen iltaaikaan paljoa kannata mennä, siellä kun nämä etniset jengit määräävät tahdin.
Nainen joka pukeutuu liian paljastavasti on jeill evapaata riistaa, koska eivät ole tottuneet siihen omassa maassaan.
Pahimpiin aikoihin jopa eräe naisministeri x sanoi suomalaisille , että pukeutukaa vähän peittävämmin.
Naivius kunniaan, mutta kyllä sen tuossa iässä jo pitäisi helpottaa, muuten on suurena vaarana ajautua Vihreään puolueeseen tai vasemmistoliittoon ns. maailmanparantajaksi joka löytää tahaa aina taikaseinästään.

Janne (nimimerkki)

Edelleen nyrkkisääntöjä.. 20 % ihmisistä tekee 80 % rikoksista ja 1 % tekee 50 %. Jatkokysymys paljonko enemmän halua Pekka Siikala suomeen saatettavan näitä 1 % porukkaa? Nimittäin on niin että tänne ei tule tasaisesti 100 % varianssilla porukkaa vaan enemmänkin tuota 20 % sakkia.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Pekka Siikala (kommentti 36): "Jani Korhonen, kommentti 22:

Uusi Suomi 2.9.2010 (etkö lue etusivua?):"

Siinä ei verrata tuota tulosta mihinkään (esim. juuri maahanmuuttajamiesten tekemien rikosten määrään), joten se ei sinällään todista väitettäsi, jonka mukaan pelkän peruskoulun käyneet miehet tekisivät suhteellisesti suurimman osan rikoksista. Jos halutaan puhua jonkin ryhmän suhteellisesta osuudesta rikosten tekemisessä, niin täytyy ensin lyödä tarkat luvut ja kylmät taustatiedot tiskiin, ennen kuin mitään tilastollista voidaan väittää mistään.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Janne (kommentti 38 ): Erinomainen pointti. Juuri samaa yritin sanoa kommentissani #22. Rikokseen syyllistyneiden maahanmuuttajien sosiaalisella asemalla ei ole merkitystä, jos valittavanamme ei ole korkean sosiaalisen aseman omaavia maahanmuuttajia (kuten humanitäärisessä maahanmuutossa ei ole). Itse asiassa kysymystä ei pitäisikään koskaan muotoilla niin, että pitäisikö Suomeen päästää lisää muslimi/afrikkalais/arabialais/tms. maahanmuuttajia, vaan, pitäisikö Suomeen päästää lisää henkilöitä, joilla on keskimääräistä suurempi alttius syyllistyä rikokseen.

S A (nimimerkki)

Taitaa olla niin, että varsinkin aivan erilaisesta kulttuurista tänne humanitäärisin perustein tulleet, ovat riskiryhmä työn ja muutoinkin kotoutumisen puuttuessa yhteiskuntaan sopeutuviksi yksilöiksi. Yksi yhteiskuntaan sopeutumattomuus johtuu siitä, että asutetaan liian pinille alueille liian paljon sopeutumattomia perheitä / sinkkuja.
Ongelmia ei liene niinkään sellaisten vieraastakin kulttuureista tulleista, jotka ovat tulleet tai tulevat suoraan työelämään. Työhön tulleita tunnen itse jonkin verran ja voin sanoa, että hyvin ovat sopeutuneet. Suomenkielikin on opittu jopa kolmessa kuukaudessa niin hyvin että tulee ymmärretyksi.

Hannu (nimimerkki)

Ensinnäkin sinun pitäisi tutustua näihin erilaisiin kulttuureihin joita suomeen saapuu humanitaarisin voimin. Sitten voit rakentaa omat johtopäätöksesi heidän puolustamisesta. Ei asiat mee niin kuin sinä itse sen haluat menevän. Ihmisiä on paljon ja jokaisella omat aatteensa.

Mitä siis haen takaa. Sitä että tutkikaa ja ottakaa asioista selvää ennenkun teette tunteellisia johtopäätöksiä. Selvittäis hyvin monista ongelmista helposti jos näin jokainen osaisi tehdä :)

Janne (nimimerkki)

Kiitos Pekka kun vastasit tyhjentävästi esittämääni yksinkertaiseen kysymykseen. Nyt on paljon kivempi pistää lapset illalla unilleen kun tietää että edustamasi viiteryhmä + pari muuta kykypuoluetta hoitaa asioita ja tulevaisuudessa kaikki menee vain paremmin, mikäli vain opimme hyväksymään tilanteen.

Paavo (nimimerkki)

#0 http://www.youtube.com/watch?v=Ib9rofXQl6w

Älä välitä.. Et ole ainoa.. Tätä "monikulttuurisuutta" on lässytetty jo aika ammoin otettaessa väärimpiä ihmisiä pallolta.. Suomeen (siis Suomen ja sen KANSALAISTEN perspektiivistä).

Aito monikulttuurisuus (=lue kansainvälisyys) on hyvä asia.

KYSYMYS! Kumpaan laittaisit lapsesi:

1. Monikulttuuriseen kouluun
2. Kansainväliseen kouluun

?

;)

Jk (nimimerkki)

Ulkomaalaiset tekevät n. 21% suomen seksuaalirikoksista ja heitä on suomessa n. 130,000:tta.

Sitten me suomalaiset ja suomenkansalaisuuden saaneet ulkomaalaiset tehdään se n.79% ja meitä on päälle 5 miljoonaa.

Tosta on varsin helppo laskea kenellä se puska mieluiten heiluu. On sen verran järkyttävä ero.

Rikoksia hyvin kuvaava /1000 henkilöä on rumaa luettavaa:

Irakilaiset 444/1000
Iranilaiset 420/1000
Turkkilaiset 420/1000
Somalialaiset 340/1000

Vertailuksi:
Saksalaiset 50/1000

Ja mistököhän maista suurin osa suomen tulevista toivoista saapuvat?

Aivan suuri osa ellei suurin osa juuri 4 rikollisimman maan edustajista.

Onnea suomi ja onnea naiset.

Jk (nimimerkki)
Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Pekka Siikala (kommentti 42): "Nyt heittäydyt tyhmäksi. Kyllä siinä verrattiin, mutta ei Sinun haluamallasi tavalla. Onhan kyseessä sentään väitöskirja."

Ei todellakaan minun haluamallani tavalla. Jos keskustellaan maahanmuuttajien rikollisuudesta, niin silloin ainakin minun saivartelemaan taipuvaisten aivojeni mukaan muiden ryhmien rikollisuutta pitäisi verrata nimenomaan maahanmuuttajien rikollisuuteen. Siihen sitä ei verrattu, joten olen kyllä sen verran tyhmä, että en heti keksi asiayhteyttä.

"Tässä vaiheessa keskustelu kanssasi on viisasta lopettaa, koska äidyt kuitenkin pohjattomaan saivarteluun."

Keskustelu voi olla viisasta lopettaa, mutta, ihan kaikella ystävyydellä, oletko nyt aivan varma, että käytät tuota "saivarrella" sanaa oikein? Minun tietääkseni saivartelu tarkoittaa puuttumista epäoleellisiin asioihin. Ja jos artikkelin pääaihe (korjaa, Saara, jos olen väärässä) on maahanmuuttajien rikollisuus, niin silloin maahanmuuttajien rikollisuudesta puhuminen ei minun käsitykseni mukaan ole epäoleellista.

Janne G Pirinen (nimimerkki)

Muistelenko ihan niitänäitä, vai oletko Saara pohdiskellut näitä samoja kysymyksiä aiemminkin samansuuntaisesti? Osaisitko neuvoa konkreettisesti kuinka pakolaisia valittaessa voitaisiin taata etteivät he sorru myöhemmin rikoksiin?

Olisiko esim maahanmuutto BeNeLux-maista kiellettävä, nyt kun hollantilaismiesten riehuminen Vaasalaisessa yökerhossa tuli julki?
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/100785-hollantilai...

Johanna (nimimerkki)

Kyllä - sinua sahataan jatkuvasti Linssiin. Varsinkin Hesari jättää pois koko maalais-maininnan, jottei lietsoisi rasismia.

Kannattaa lukea vähän ja haalia tietoa eri paikoista, tilastoista ynnä muualta, mitä muslimimaiden massamuutto länteen oikeasti tarkoittaa.

Se tarkoittaa ensinnäkin sitä, että Länsimaista on tulossa muslimimaiden kaltaisia. Olet varmasti lukenut Euroopan muiden maiden, jopa Ruotsin anarkisista lähiömellakoista, joihin mamu-nuoret ajatutuvat vähästäkin ärsykkeestä. Lisäksi tosiaan naisen asema on muslimimaissa tasa-arvoton, oikeastaan jopa arvoton, ja tuon arvon ovat muslimit tuomassa nyt Eurooppaan. Kannattaa tästäkin googlettaa. Tiedät kohta esim. 'lihapala ja kissa' tai 'Elämme monikulttuurisessa maassa ja naisten tulisi muistaa tämä' -legendat tarkoittavat.

Toisekseen sinun puolustamasi humanitaarinen maahanmuutto on ennen kaikkea turvapaikkaturismia ja elintasopakolaisuutta. Onko pelkka ilmainen, parempi elintaso mielestäsi turvapaikan peruste? Mihin laitat rajan siinä, ketä otat vastaan ja ketä et? Afrikkaa ja Lähi-itää ei pelasteta päästämällä tänne 'onnekkain' osa ihmisistä. Afrikkaan ja Lähi-itään tulee rakentaa rauha ja mahdollisimman vakaat olot. Tiesitkö esim, että monet somalit lomailevat vuosittain kotimaassaan? Maassa, jota he kerran pakenivat, koska eivät olleet siellä turvassa.

Kiintiöpakolaiset ovat asia erikseen, ja he ovat niitä, jotka OIKEASTI tarvitsevat apua ja turvaa.

Kaiken muun aktiivisen tiedonhaun lisäksi suosittelen ennakkoluulottomasti www.halla-aho.com/scripta Ennakkoluulottomasti siksi, ettei sinulla olisi jo tuomiota valmiina ja huomaat, että hänen kirjoitteluaan on vääristelty tai poimittu kokonaisuuksista irrallisiksi irrationaalisiksi lauseiksi. Oikeast

Jos et halua lukea tuota, niin googleta esim. Rosengård tai Rinkeby, niin näet, mitä muslimimaiden massamuutto länteen tarkoittaa.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Janne G Pirinen (kommentti 50): "Osaisitko neuvoa konkreettisesti kuinka pakolaisia valittaessa voitaisiin taata etteivät he sorru myöhemmin rikoksiin?"

Jos muutkin saavat vastata, niin minun ratkaisuni olisi karkoitus paljon nykyistä herkemmin. Tuossa käytännössä olisi sekin hyvä puoli, että vältettäisiin leimaamasta mitään uskonnollista tai etnistä ryhmää, vaan jokaista käsiteltäisiin yksilönä. Eli siis antamassasi esimerkissä ei tarvitsisi kieltää hollantilaisten maahanmuuttoa, vaan riittäisi, että nuo kaksi riehunutta yksilöä palautettaisiin Hollantiin.

Niin, ja offtopikkia jälleen, olisi myös kiinnostavaa nähdä noiden hollantilaismiesten kuvat tai edes etu- ja sukunimet.

Innocentius (nimimerkki)

Ensimmäinen kommentoija(yllättäen P. Siikala, joka itse sulki bloginsa kommentit) vetäisi heti monikulttuurisesti maton lukijan alta.

Samaa väitti Thorskin: että Suomessa muka uutisoidaan herkästi ulkomaisten tekijöiden raiskaukset. Asia kun on täsmälleen päinvastoin. Erityisesti Hesari pyrkii aina olemaan kertomatta, jos rikoksesta epäilty on musta tai romani. Joten Saara- kyllä sinua on sahattu pahasti linssiin.

Romanian ja Bulgarian romanit, somalit, afgaanit, irakilaiset, sudanilaiset, jemeniläiset(jotka ovat vasta tulossa) ja muista vähemmän kehittyneistä(yleensä muslimienemmistöisistä) maista tulevat miehet kohottavat tuntuvasti suomalaisten naisten vaaraa tulla raiskatuksi. Ruotsissa tilanne on jo hyvin paha.

En väitä, etteivät suomalaiset miehet syyllistyisi törkeisiin rikoksiin. Mutta väkivaltaisista machokulttuureista tulevat miehet ovat kiistattomasti pahempi uhka naisille. Siinä ei paljoa auta Siikalan ksenomaaninen vääntelehtiminen.

frank (nimimerkki)

Väärä kysymys, Saara. Oikeampi kuuluu:
Kuinka usein minua oikein silmään pissitäänkin?
Kannatta alkaa ottaa asioista selvää ilman ennakkoasenteita ja mahdollisimman loogisesti ajatellen.
Terävä blogi-pläjäys tältä päivältä: http://www.halla-aho.com/scripta/takaisin_sorvin_a...

Käyttäjän simomakela kuva
Simo Mäkelä

#3: "Sinua on huijattu, muroihisi on kustu ja kokkosi on poltettu.
Näin on."

Ja pakkiisi paskottu.

Käyttäjän simomakela kuva
Simo Mäkelä

Siikala se pakkiin paskoja taitaa olla.

matti orila (nimimerkki)

vertailua.

oikea tapa suhteuttaa ulkomaalaisten tekemien rikosten määrää suomalaisten tekemiin rikoksiin, on verrata kummankin ryhmän suhteellista rikostiheyttä oman viiteryhmänsä sisällä. näin ollen suomalaisten rikostentekijöiden määrä tulee suhteuttaa suomen väestömäärään ja ulkomaisten rikollisten määrää ulkomaiden väestömäärään.

esimerkiksi siis, jos suomessa tehdään vuosittain 1000 rikosilmoitusta raiskauksesta, joista ulkomaisten epäiltyjen absoluuttinen osuus on 400, niin silloin suhdeluvuiksi saadaan 600 suomalaista epäiltyä per 5,3 miljoonaa asukasta ja ulkomaisten epäiltyjen vertailuluvuksi 400 ulkomaista epäiltyä per 6,85 miljardia asukasta. ulkomaisten epäiltyjen vertailuluku on selvästi pienempi, joten suomalaiset ovat pahempia.

Riukulehto (nimimerkki)
Skeptikko (nimimerkki)

Kyllä se vaan on kylmä tosiasia että tänne Suomeen on päästetty yhteiskuntakelvottomia elintaparikollisia komistamaan rikostilastoja. Eikä se fakta muutu haukkumalla minua rasistiksi.

Itselleni on maahanmuuttopolitiikka sinänsä kategoriaa "aivan sama", mutta joku tolkku on siihen saatava. Jos maahamuuttaja tulee tänne tekemään huumausainerikoksia ja raiskauksia, ja itkemään perään ettei yhteiskunta anna mahdollisuutta sopeutua, niin voimme kyllä tehdä johtopäätöksemme. Karkoitus on ainoa vaihtoehto rikolliselle maahanmuuttajalle.

Ruotsissa alkaa pikkuhiljaa näkyä että sana Ruotsista "mustan miehen paratiisina" on kiertänyt... ihan kaupunginosia alkaa olemaan levottomien mamujen hallinnassa.

Skeptikko (nimimerkki)

^ Ja tekstinhän ei ollut tarkoitus olla yleistävä, koska tuskin suurin osa maahanmuuttajista rikoksia tekee. Tarkoitus oli sanoa että rikoksien suhteen tulisi ottaa käyttöön nollatoleranssi.

MikkoAP (nimimerkki)

Sitten ovat vielä mamumiesten mamunaisiin kohdistamat raiskaukset.

Monissa muslimimaissa ja naisen raiskauksesta rangaistaan naisuhria, jos ylipäätään ketään ja monissa muissa ei-islamilaisissa Afrikan maissa raiskaus on arkipäiää.

Joten mitenköhän ne raiskaukset, joissa tekijänä JA uhrina onvat mamut päätyvät viranomaisten tietoon?

Aleks (nimimerkki)

Ei se ole hölmö joka hairahtuu kauniisiin puheisiin vaan se joka ei koskaan ymmärrä tulleensa höynäytytetyksi. Eiköhän se ala olla suomessakin hyväuskoisen sinisilmäisyyden aika ohi. Auktoriteettiuskolla ei enää niin vaan ohjailla kansaa haluttuun suuntaan. Suomessakin tapahtuu monenlaista asiaa, jotka eivät mahdu ihmisten oikeustajuun, vaikka viranomaiset yms kuinka koittavat pestä mustaa valkoiseksi. Päinvastoin, että tuntisit itsesi hölmöksi sinun pitää tuntea itse fiksuksi, koska olet oivaltanut jotain olevan pielessä sinä virallisessa totuudessa, jota meille joka paikasta syötetään.

Käyttäjän petrikivikangas kuva
Petri Kivikangas

Arvostan aina niitä ihmisiä, jotka myöntävät omat virheensä.

"Tosin kirvesmurhat ovat edelleen alkoholisoituneiden suomalaismiesten tekemiä, pedofiliaskandaalit keski-ikäisten mielenvikaisten --"

Tietyillä maahanmuuttajaryhmillä on kyllä kulttuurisista syistä taipumusta tuohon pedofiliaan..

"Eikö pakolaisia valitessa ja turvapaikkoja myöntäessä sitten ihan oikeasti osata karsia pois näitä rikoksen tekijöitä vai ajaako jokin näitä ihmisiä tekemään rikoksia Suomeen tulon jälkeen?"

Sehän olisi rasismia(tm) karsia ne pois. Ja mikäs siinä rikoksia tehtaillessa, kun Suomessa ei anneta kummoisiakaan tuomioita. Kaiken aikaa myös tuet juoksevat. Kukapa köyhemmistä oloista tuleva ei tällaista yhteiskuntaa kusettaisi..

Jari-Petri heino (nimimerkki)

Saara. Tee itse omat johtopäätöksesi, mutta älä epäröi hankkia tietoa jokaisesta mahdollisesta kanavasta.

Kimmo Veijalainen (nimimerkki)

Kun luin esim tätä uutista 18-vuotiaan joukkoraiskauksesta, mieleen tuli se, että tämä neitokainen oli koko lapsuutensa ja koko nuoruutensa elänyt yhteiskunnassa, jossa kaikki valtamedia on toitottanut monikulttuuripropagandaa ja alleviivannut mamurikollisuutta, varsinkin naisiin kohdistuvaa, yksittäistapauksiksi.
Ulkkisten matkaan lähtenyt naiivi nuori naisenalku ei ole vain pystynyt sisäistämään, mitä tuleman pitää. Jos hänet raiskattaisiin, rasistit olisivat oikeassa ja hänen, hyvän ihmisen, maailmankuva järkkyisi.

Matti (nimimerkki)

Saara jos näet maahanmuuton muuna kuin pelkästään rikkautena, voit olla varma siitä että sinua on höynäytetty : )

Paavo (nimimerkki)

#0 Nyt kun hieman rupeaa kalvot hajoilemaan silmiltä..

Ja muillekin teille..

Oletteko ikinä ajatelleet kuinka loukkaavaa on tämä rasistiksi ja whatnot! HAUKKUMINEN tuntunut parina viime vuonna.

MONI meistä on osannut tehdä syy-seuraus -johdonmukaisuudet.. Jo aika VUOTTA sitten

http://www.halla-aho.com/scripta/erikoisnumero_uus...

Juuri ME jotka OLEMME MATKUSTANEET MAAILMALLA!!! Siis ei ekassa luokassa ja duunimatkoja.. Toiset meistä matkustaa AIDOSTI mm. kulttuurisidonnaisesti.. Ja voivat tehdä niin.

Olen juonut sampanjaa Taj-Mahal -hotellissa Mumbayssa. Olen myös asunut rottien keskellä lähiössä.. Ainoa vaan että se lähiö (lue slummi) on maailman suurin ja kun kävelee hindujen keskellä.. Edes lähiössä.. Ei pääse hengestään (ellei astmaatikko koska polttavat avotulella kaiken palavan ja ostavat lehmänpaskaa polttoaineeksi.. Haju on.. No haasteellinen). Mutta vittuako "te" tiedätte siitä.

Käykää kiusaamassa itseänne slummeissa kun matkustatte. Niin minäkin teen..

Saa prkle ainakin hieman ravistella sanallisesti (niinkuin Jussi Halla-ahoa).

Jaska (nimimerkki)

Tervetuloa todellisuuteen, Saara! On ilo nähdä, että ihmisten silmät alkavat avautua. Taito myöntää olleensa väärässä on myöskin ihailtava asia, ja liian harvinainen varsinkin poliittisen eliittimme keskuudessa.

Käyttäjän annaleena kuva
Anna-Leena Nieminen

63. Petri

#Ja mikäs siinä rikoksia tehtaillessa, kun Suomessa ei anneta kummoisiakaan tuomioita. Kaiken aikaa myös tuet juoksevat. Kukapa köyhemmistä oloista tuleva ei tällaista yhteiskuntaa kusettaisi.. #

Niinpä...

http://annaleena.blogit.uusisuomi.fi/2010/08/29/ma...

Ano Nyymi (nimimerkki)

Mielestäni suomalaisten naisten on turha huolestua monikulttuurisuudesta. Riittää kun palaatte islamiin ja puette kaavun päällenne ja muistatte olla aviomiehenne nöyriä palvelijoita..

Loppu sujuu kuin itsestään, siinä nyrkin ja koraanin välissä ollessa. Ja jos onni on myöten niin neljäntenä vaimona ollessa ei ihan joka ilta ole se parempi puolisko edes kotona.

Perus (nimimerkki)

Otsikoissa on ollut paljon tällaisia ns. ulkomaalaisten tekemiä raiskauksia, todellisuudessa tosin ilman ulkomaalaista ja ilman raiskausta. Persuhorot tehtailee niitä vääriä rikosilmoituksia (väärä rikosilmoitus on raskas rikos, muuten) terroristisessa propagandamielessä natsihomopoikaystäviensä käskystä.

puolisavolainen (nimimerkki)

Niin absurdia kuin se onkin, Pekka Siikalan ensimmäinen kommentti osuu aikalailla oikeaan. Kyllä, sinua on kustu silmään ja nimenomaan median toimesta. Toisin kuin Siikala väittää, on asia kylläkin juuri päinvastoin. Suuresta osasta ulkomaalaistaustaisten rikoksista ei uutisoida lainkaan tai niitä vähätellään. Mikäli en olisi aiemmin lukenut Siikalan tekstejä epäilisin kyseessä olevan trollauksen tai sarkasmin.

En usko että olen ainoa joka on huomannut tiettyjen käsitteiden käytön esimerkiksi vastaanottokeskusten tappeluista. On kaikenlaista "käsirysyä","kärhämää" ja "nahistelua" sekä joissain tapauksissa viranomaisen "puijaamista". Johtajilta kysyttäessä vastataan naurahtaen että "pojat vain turhautuneina osoittivat vähän mieltään, hehheh". Minua tämä ei naurata.

Tunnen henkilökohtaisesti useampia maahanmuuttajia joista osa on hyviä ystäviäni. Ystävien joukkoon mahtuu myös muutama somali, joka lienee ryhmistä eniten parjatuin. Olen kuullut heiltä suhteellisen uskomattomia tarinoita joidenkin maahanmuuttajien tempauksista, olen myös todistanut omin silmin aikamoisia tilanteita Itä-Helsingissä aiemmin asuneena. Voin hyvällä omallatunnolla sanoa etteivät kaikki ole turvapaikkaa ansainneet ja mikäli minä saisin päättää lähtisivät he seuraavalla laivalla takaisin.

Janne G Pirinen (nimimerkki)

Jani Korhonen kommentoi: Janne G Pirinen (kommentti 50): ”Osaisitko neuvoa konkreettisesti kuinka pakolaisia valittaessa voitaisiin taata etteivät he sorru myöhemmin rikoksiin?”

Jos muutkin saavat vastata, niin minun ratkaisuni olisi karkoitus paljon nykyistä herkemmin."

Tämä taitaa olla tähän mennessä ainoa vastaus - ei kuitenkaan ratkaisuehdotus - meikäläisen rajat kiinni belgialaisilta -heiton lisäksi. Vastaus Saaran kysymykseen "Eikö pakolaisia valitessa ja turvapaikkoja myöntäessä sitten ihan oikeasti osata karsia pois näitä rikoksen tekijöitä" saattaa olla: "Ei."